Succesvolle Website laten maken | 123SiteOnline

Basis website

Voordelig, Professioneel & Snel

J.T. Hovenier - Webdesign

Het basis pakket is Perfect voor beginnende ondernemers die geen zin hebben in gedoe, maar wel een succesvolle website met CMS willen laten bouwen tegen een scherpe prijs.

De website wordt compleet in jouw eigen huisstijl ontworpen. Jij levert je teksten en logo aan en wij zorgen er vervolgens voor dat jouw website super snel online komt.

Het pakket voor beginnende ondernemers

Ons basis pakket is zeer uitgebreid. Geniet van een kwaliteit website met enorm veel mogelijkheden.

Bestel nu en profiteer van onze exclusieve actie!

Hosting

Eerste 6 maanden 50% korting op je hosting abonnement. Nu voor €4,99 p/m in plaats van €9.99 p/m.

Gratis domeinnaam + SSL Certificaat

Om u te supporten met uw website krijg u één gratis domein + SSL Certificaat van ons cadeau!

Snelle support

Stuur ons een berichtje via de website of mail / bel ons en u krijg een snel en deskundig antwoord.

Ons service abonnement

Kost het onderhoud van je website meer dan je dacht? Naast de eenmalige bouwkosten voor de website, bieden wij u ook de mogelijkheid om te kiezen voor ons service abonnement. 
Voor elke website hebben wij een passend webhostingpakket, en natuurlijk registreren wij ook uw domeinnaam inclusief SSL Certificaat voor u. Naast de webhosting en domeinnaam zit er ook 1 uur aan onderhoud inbegrepen. Dit betekend dat wij een back-up maken van je website en dat wij de zondige updates uitvoeren.

Onze werkwijze

Alles snel geregeld!

Stap 1: Aanleveren

Een goed begin is het halve werk. En zo geld dat ook voor het begin van jouw nieuwe website! Samen zorgen we er voor dat alle content voor jouw website aangeleverd is.

Stap 2: Bouwen

Met de aangeleverde content gaat onze webbouwer een unieke website bouwen. Hierbij is het belangrijk dat jouw huisstijl en doel van de website goed naar voren komen.

Stap 3: Online

Zodra we jouw akkoord hebben op de gebouwde website plaatsen we hem online, zorgen wij er voor dat de website goed vindbaar is en staat onze serviceteam voor je klaar.

Ja, ik wil het basis pakket!

Onze gedachte is om heel eenvoudig en voor iedereen een betaalbare website maken. Heb je geen zin in ingewikkelde dingen dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij maken websites die snel, veilig, betrouwbaar en goed vindbaar zijn. Hebben wij jouw interesse kunnen wekken? Vul dan het formulier in en ontvang een offerte voor jouw nieuwe website!